Bez struje osam sela, lokalni putevi očišćeni

0

SOKOLAC – Ekipe elektrodistributivne Radne jedinice Sokolac rade na otklanjanju kvarova na dijelu dalekovoda Sokolovići zbog čega je osam sela bez struje, rekao je jutros Srni upravnik ove Radne jedinice Srđan Knežević.

Knežević je naveo da su sela od Kusača do Sokolovića bez struje od juče od 14.00 časova, a kvarovi će biti otklonjeni danas do kraja radnog vremena.

Prema njegovim riječima, juče su otklonjeni kvarovi na 10-kilovoltnom dalekovodu „Kaljina“, na kome je bez napona bilo tridesetak trafo-stanica.

Stručni saradnik za lokalne puteve opštine Sokolac Milanko Dobrilović rekao je jutros da su svi prioritetni lokalni putevi do centara mjesnih zajednica očićeni i da su ekipe zimske službe radile do kasno sinoć na pravcima Podromanija-Kaljina-Banjalučica-Bare, Žljebovi-Sokolovići-Kalimanići, Ravna Romanija – Crvene Stijene, Sokolac-Ćavarine-Šenkovići, Ivan Polje – Ozerkovići i Ćilimara – Novo selo – Krnije.

On je dodao da se lokalni putevi čiste prema ranije utvrđenim prioritetima za održavanje puteva u zimskom periodu na području opštine Sokolac.

Na Sokocu je visina snijega 24 centimetra, a jutarnja temperatura minus pet stepeni Celzijusovih, prema podacima Meteorološke stanice u ovom mjestu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments