Bez napona 25 trafostanica

0
Ilustracija
Ilustracija

SOKOLAC – Na području sokolačke opštine bez napona je 25 trafostanica, rečeno je Srni u elektrodistributivnoj Radnoj jedinici Sokolac, u kojoj se nadaju da će tokom dana biti otklonjeni svi kvarovi na mreži.

Bez napona je 20 trafostanica na dalekovodu Kaljina, četiri na dalekovodu Žljebovi i jedna na dalekovodu Novo Selo na području Donje Babine.

Rukovodilac Radne jedinice LJubomir Vasković rekao je Srni da već treći dan ekipe rade na lociranju i saniraju prekide na dalekovodu Kaljina, koji najvećim dijelom prolazi kroz šumovite predjele, gdje se težak i mokar snijeg zadržava na drveću, pa zbog toga stabla padaju na elektro-objekte.

„Sve ekipe su na terenu i radimo na lociranju i otklanjanju kvarova u udaljenim selima, a u bolje naseljenim često nam pomažu i mještani“, naveo je Vasković.

Na dalekovodu Žljebovi bez napona su od sinoć četiri trafostanice, a na dalekovodu Novo Selo od juče je bez napona trafostanica Donje Babine.

Prema podacima Područnog odjeljenja Civilne zaštite Sokolac, od juče od 16.15 časova bez napona je devet trafostanica na dalekovodu Pjenovac na području Han Pijeska.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare