Bez golova u susretu „Romanije“ i „Sloge“ iz Trna

0

Fudbaleri „Romanije“ i „Sloge“ iz Trna su razočarali malobrojnu, promrzlu publiku koja je po kiši pratila susret u Palama i odigrali bez golova 0:0. Kao i prošlu subotu, teren je bio u jako lošem stanju pa je predstavljao problem za obje ekipe. Igralo se uglavnom dugim loptama i preskakala igra, kako bi lopta imala što manje kontakta sa natopljenim terenom. „Romanija“ je tokom cijelog susreta dominirala i stekao se utisak da će odnijeti laku pobjedu, jer na Palama još od prošle sezone nismo gledali ovako lošu ekipu, kao što je danas bila „Sloga“ iz Trna. Da je pobjedila „Romanija“ bi „skočila“ na 8. poziciju. Gol je „visio“ u vazduhu, ali kada se sve sumira na kraju „Romanija“ osim prečke Granzova u 70. minutu iz slobodnog udarca, nije uputila pravi udarac ka golu gostiju.

„Roma“ je pravila odlične akcije, ali je nedostajala završnica. U našoj ekipi nije bilo kapitena Aleksića, pa se stekao utisak da bez njega u ekipi „Romanija“ ne može uputiti pravu loptu ka Blagojević Marku i Nikoli. „Sloga“ i ako je izgledala bezopasno, u prvom poluvremenu iz slobodnog udarca sa strane pogađa prečku. Gosti su imali i jednu odličnu priliku pred sam kraj meča, kada je štoper gostiju sa samo nekoliko metara glavom šutirao u golmana „Romanije“ Remića.

Na kraju, podjela bodova i strepnja u posljednjih sedam kola za opstanak u Prvoj ligi RS obje ekipe. Podsjećamo „Sloga“ je do ovog meča bila 12. sa 3 boda manje od naše ekipe. „Romanija“ u sljedećem kolu putuje ekipi „Ljubića“ koja se bori za opstanak, pa poslije toga na Pale dolazi odlična ekipa „Kozare“ iz Gradiške. Nakon toga slijede teški mečevi sa odličnom ekipom „Drine“ u Zvorniku, dolazak „Sloge“ iz Doboja, pa odlazak u Višegrad. U pretposljednjem meču dolazi „Sloboda“ iz Novog Grada, a u posljednjem kolu „Romanija“ putuje u Foču.

Rezultati 19. kola Prve lige RS

Romanija – Sloga (T) 0 : 0
Famos – Ljubić 3 : 0
Mladost – Kozara 1 : 0
BSK – Drina (Z) :
Proleter – Sloga (D) 2 : 1
Radnik – Drina HE 4 : 2
FK Sutjeska – Sloboda 1 : 1

Tabela Prve lige RS

1. Drina Z. 33 (-1)
2. BSK 32 (-1)
3. Famos 30
4. Radnik 30
5. Sutjeska 30
6. Sloboda 27
7. Kozara 26
8. Sloga D. 24
9. Drina HE 24
10. Romanija 23
11. Mladost 23
12. Proleter 22
13. Sloga T. 20
14. Ljubić 14

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare