Bez dočeka nove godine na trgu

0

Na trgu na Palama ni ove godine neće biti organizovan doček Nove godine na otvorenom, rekao je Srni načelnik opštine Pale Slobodan Savić. Savić je dodao da je opština željela da organizuju doček Nove godine na otvorenom, jer je to praksa u većim gradovima, ali će lokalni bendovi, na koje su računali, dočekati Novu godinu na drugom mjestu.

On je svim građanima Pala poželio puno zdravlja, sreće i ljubavi u 2012. godini, a nezaposlenim da se zaposle.

„Želim da 2012. godina bude uspješnija od ove i da donese mnogo sreće i radosti svim građanima“, rekao je Savić i čestitao božićne praznike.

Doček Nove godine organizovan je i u svim ugostiteljskim obektima na Jahorini i u Istočnom Sarajevu.

Portparol Olimpijskog centra „Jahorina“ Zorica Stojanović rekla je Srni da je Jahorina i ove godine spremna da ugosti veliki broj turista, a smještajni kapaciteti u hotelu „Bistrica“ su popunjeni.

Ona je naglasila da, za razliku od prethodnih novih godina, visina snijega na Jahorini danas iznosi 40 centimetara tako da neće nedostajati skijanja, pa će ugođaj biti potpun.

Stojanovićeva je naglasila da svi ugostiteljski objekti na Jahorini, koji imaju predviđen prostor za restoran ili bar, organizuju svečani doček Nove godine, a cijene iznose od 50 KM do 200 KM.

Prema njenim riječima, doček Nove godine u hotelu „Bistrica“ košta 60 KM, dok u hotelima „Vučko“ i „Termag“ iznosi 200 KM.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare