Besplatna članarina za učenike i studente iz višečlanih porodica

0

ISTOČNO SARAJEVO – Matična biblioteka Istočno Sarajevo u saradnji sa Udruženjima roditelja sa četvoro i više djece “Djeca su naša budućnost” iz Istočne Ilidže i “Naša budućnost” iz Istočnog Novog Sarajeva obezbijedila je besplatnu članarinu za učenike srednjih škola i studente iz višečlanih porodica koje su članovi ovih asocijacija.

Besplatna godišnja članarina omogućena je za 40 članova koji idu u srednju školu ili studiraju, saopšteno je iz Matične biblioteke Istočno Sarajevo.

Sporazum o saradnji su potpisali vršilac dužnosti direktora Matične biblioteke Istočno Sarajevo Nataša Kulašinac i predsjednici Udruženja “Djeca su naša budućnost” LJiljana Simanić i Udruženja “Naša budućnost” Vanja Jovančić.

Saradnja po ovom sporazumu obuhvata i planiranje zajedničkih aktivnosti, pružanje usluga koje bi bile interesantne i potrebne potpisnicima sporazuma s ciljem međusobnih uključivanja u realizaciju ugovorenih poslova, međusobno razmjenjivanje informacija od značaja, pružanje pomoći u povezivanju sa potencijalnim partnerima i obavljanje drugih poslova u skladu sa međusobnim potrebama i mogućnostima.

Godišnja članarina omogućava korisnicima usluge Biblioteke, odnosno, pristup fondovima beletristike, stručne knjige, periodike, strane knjige, te audio-knjiga, ali i korištenje čitaonica u Matičnoj biblioteci, navedeno je u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments