Besplatna članarina za članove Udruženja „Četiri plus“

0

U Narodnoj biblioteci na Palama biće obezbijeđena besplatna članarina za djecu i roditelje iz Udruženja višečlanih porodica „Četiri plus“.

Sporazum o besplatnoj članarini danas su potpisali direktor ove biblioteke Bojan Čvoro i predsjednik Udruženja „Četiri plus“ Željko Ninković.

Čvoro je naveo da se sporazumom obavezuju da će obezbijediti besplatnu članarinu za učenike, studente, ali i roditelje iz ovog udruženja.

On kaže da godišnja članarina omogućava korisnicima Biblioteke pristup fondovima Dječijeg odjeljenja, beletristike, stručne i strane knjige, kao i korištenje čitaonice u paljanskoj Narodnoj biblioteci.

„Ovo je naš doprinos i u narednim godinama ćemo im izlaziti u susret“, rekao je Čvoro novinarima nakon potpisivanja sporazuma, te podsjetio da su prije četiri godine, na inicijativu ovog udruženja, došli na ideju da njeni članovi imaju besplatnu članarinu.

Ninković je zahvalio direktoru Čvori što već četvrtu godinu potpisuju ovaj sporazum, jer im znači bilo i ovaj vid podrške.

„Ovo treba da bude motivacija i za druge institucije, organizacije da iskažu poštovanje prema porodicama iz Udruženja“, naveo je Ninković, dodavši da se trenutno na spisku nalazi 49 djece, ali da se očekuju da se učlani još.

Ninković je rekao da Udruženje čini 117 porodica na području opštine Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare