Autostopom kroz zemlje ex Jugoslavije

0

Caleb Mustafa iz Argentine i Clement Veryssiere iz Francuske su volonteri koji su se upoznali u Rumuniji preko EVS organizacije.

Kao zaljubljenici u latino i tradicionalnu balkansku muziku odlučili su da stopom obiđu ex Jugoslaviju pa su tako posjetili i Pale, poslije čega su nastavili dalje prema Mostaru, Dubrovniku, Zagrebu. Caleb dolazi iz Rosaria rodnog mjesta popularnog fudbalera Mesija i Če Gevare, dok Clement dolazi iz Tuluza. Clement u Francuskoj ima dva benda (jazz i šansone), dok Caleb svira tamburu zvanu ukulele, cajon flamenco i klavir.

Ovi mladići su krenuli autostopom iz Temišvara, preko Beograda do Pala, a uz poznato srpsko gostoprimstvo i pomoć naših sugrađana posjetili su i Jahorinu.

„Oduševili smo se Jahorinom kao i ljubaznošću vaših ljudi“, izjavili su na gostovanju u studiju OSM radija u Palama. Mladići su došli u vrijeme najradosnijeg praznika Vaskrsa tako da su mogli da uživaju u bogatoj vaskršnjoj trpezi.

Nakon performansa koji su izveli u studiju, nastavili su dalje, ističući da kao autostoperi do sada nisu imali loših iskustava u našim krajevima.

Pogledajte njihov performans u studiju OSM radija:

(www.palelive.com / S.K. / Foto: Facebook)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare