Proteklih dana završen je prilazni put od magistralnog puta M5 do Gondole, odnosno Ski centra “Ravna planina” u dužini od oko 1 km.

Prilazni put će svakako olakšati i ubrzati dolazak turista u ovaj centar, a direktor Turističke organizacije Istočno Sarajevo Igor Tošić je prilikom obilaska završetka radova, izrazio zadovoljstvo što je asfaltirana ova dionica.

“Završetkom radova na prilaznom putu Ski centar “Ravna planina” je značajno unaprijeđen. Investiciju od oko 70.000 KM su jednoglasno podržali svi odbornici Skupštine opštine Pale i nadam se da će vlasnik dobiti novi podstrek i energiju da nastavi sa daljim ulaganjima i razvojem ovog centra”, izjavio je Tošić.

Iz Ski centra “Ravna planina” nisu krili zahvalnost zbog realizovanih radova, te su najavili nova ulaganja.

“U saradnji sa Skupštinom opštine Pale asfaltirali smo put koji će olakšati prilaz centru.

Ovim putem se zahvaljujemo SO Pale na saradnji i razumijevanju te nastavljamo raditi na poboljšanju i razvoju turističke ponude tokom cijele godine”, izjavio je Nemanja Golijanin izvršni direktor firme Majnex d.o.o.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pravi potez što se tiče investicije u asfaltiranje pristupnog puta do skijališta. Uvijek je bilo da prilaz bilo čijoj kući, najslikovitije govori o domaćinu kuće. Sve čestitke za investitora i izvođača radova, skijalište na dohvat ruke. Samo mogu poželiti dug život i da je na zdravlje svim onim koji su se nesebično angažovali na dobrobit svih ljudi koji će koristiti ovu zaista atraktivnu destinaciju. Sretno.

Samo sto je magistralni put od semafora u Palama do Podgraba dotrajao, da ga pothitno treba zamijeniti. Dok se po zapadu RS prave autoputevi, kod nas se radi vrlo malo. Dole Foca – Tjentiste i Foca – Scepan Polje su posebna prica. Pitanje je vremena kada ce put Sarajevo – Sokolac doci na red, dalje Rogatica, Visegrad je vec odavno za zamjenu.

Apsolutno podržavam i ovu investiciju Opštine ali smatram da je važnije asvaltirati mnogo manje ulice koje su u katastrofalnom stanju, a koje stanovnnici koriste svaki dan za prilaz svojim domovima. Kao što je ulica Duška Rdovića!!!