Арлов: Захвалност ОШ „Вук Караџић“ из Бијељине за донацију више од 5.000 КМ

0

БИЈЕЉИНА – Предсједник Одбора за помоћ Косову и Метохији Милорад Арлов захвалио је Основној школи /ОШ/ „Вук Караџић“ из Бијељине за донацији од 5.143 КМ у оквиру акције „Обрадујмо вршњаке на Косову и Метохији“, која ће трајати до 31. децембра.

Хуманитарну акцију Одбора је од половине септембра подржало више од 15 основних и средњих школа Републике Српске, саопштено је из овог одбора.

Арлов је захвалио руководству школа, професорима, наставницима, ученицима, породицама и свим запосленим на хуманости и подршци д‌јеци и њиховим породицама на Космету.

„Морамо издвојити и посебно захвалити ученицима ОШ `Вук Караџић` из Бијељине, директору Предрагу Рачановићу, руководству школе и свим запосленим за велику донацију од 5.143 КМ“, навео је Арлов.

Он је додао да планирају да од прикупљених средстава од Никољдана до Светог Саве обезбиједе и подијеле пакетиће у вртићима, основним и средњим школама широм Косова и Метохије.

„Планирамо завршетак опремања Дневног центра `Подржи ме – 9. јануар` у Косовској Митровици и помоћи д‌јеци и младима са потешкоћама у развоју, корисницима центра“, рекао је он.

Арлов је позвао све да уплате помоћ у складу са својим могућностима на жиро-рачун Одбора 5551000034196445, помоћ д‌јеци Косова и Метохије.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare