Apel izvođačima građevinskih radova na Jahorini

6

Opština Pale poziva investitore i izvođače radova na širem području Olimpijskog centra „Jahorina“ da građevinske zahvate za koje im je potreban angažman teških mašina organizuju radnim danima, a da se tokom vikenda, kada planinu posjećuje veliki broj turista i izletnika, orijentišu na unutrašnje, manje bučne radove.

„Svjesni smo da je ljeto period za izvođenje radova i da građevinska sezona u planinskim područjima kraće traje, ali smatramo da bi u jeku ljetne turističke sezone bilo neophodno pronaći kompromis kojim bi svi mogli da budu zadovoljni, a prije svega, posjetioci Jahorine“, poručio je načelnik opštine Pale Boško Jugović.

On je dodao da posjetioci uživaju u prirodnim ljepotama planine i novim atraktivnim sadržajima koje im je upriličio Olimpijski centar „Jahorina“.

Podsjetivši da je turistička privreda usljed pandemije virusa korona pretrpjela i još trpi ozbiljne finansijske posljedice, Jugović je istakao da je činjenica da Jahorinu ovog ljeta ipak posjećuje znatan broj gostiju višestruko važna i ohrabrujuća, zbog čega, ocjenjuje, i postoji potreba da svi na planini, i oni koji grade i oni koji rade, budu zadovoljni.

Jugović dodaje da i investitori koji trenutno grade na Jahorini jesu dio turističke privrede, pa je uvjeren da će ovaj apel shvatiti na pravi način i aktivnosti prilagoditi onome što trenutno jeste interes turističkih poslenika.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
6 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Apel izvođačima da poruše sve što je izgrađeno u zadnjih 5-6 god, da vrate šumu i travu i da Jahorinu opet učine planinom.

Upravo tako.
Napravili su ruglo od planine a bice jos gore

… da ne bi imala istu sudbinu kao Zlatibor.

Bravo za komentar!

Nema ništa od apela i poziva, nego ako imate hrabrosti, pošaljite im komunalnu, pa neka im izda kaznu, ali bitno se malo oprati i sakriti činjenicu da se opštinska vlast ne pita ništa na Jahorini.

Апел да направе пригушиваче за хилтовке и да се мали извођачи малтретирају а ови што праве грдосије по планини пусте да слободно минирају и раде шта хоће.Правда за Хилти