Akcija učenika za tehničko opremanje škole

0

ISTOČNO SARAJEVO – Učenici Medicinske škole iz Istočne Ilidže organizovali su akciju prikupljanja pomoći za kupovinu laptopa i projektora za Srednjoškolski centar u ovoj opštini koja će trajati do petka, 19. aprila, kada će biti održano i donatorsko veče.

Učenici su u Spasovdanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu danas prodavali svoje preparate sugrađanima i ulaznice po cijeni od pet KM za donatorsko veče koje će biti održano Kulturnom centru u Istočnom Sarajevu.

“Građani Istočnog Sarajeva po simboličnim cijenama mogu kupiti sapune za svakodnevnu higijenu tijela, piling sapune, šampone, te razne kreme, kao i labela za usne”, rekla je član sekcije “Farmakon” Anđela Samardžić.

Učenica Medicinske škole Tamara Malidžan pozvala je sugrađane da, ukoliko su u mogućnosti, doniraju novac u kutiju na njihovom štandu u Spasovdanskoj ulici, kao i u tržnim centrima “Tom” i “Bingo”.

Donatorsko veče, na kojem će nastupiti Kulturno-umjetničko društvo “Slavija” i učenici muzičke škole, biće održano 19. aprila od 18.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments