Akcija pojačanog nadzora o poštovanju propisa o parkiranju

2

ISTOČNO SARAJEVO – U okviru ljetnjeg uređenja opštine Istočno Novo Sarajevo, Komunalna policija i pripadnici MUP-a Republike Srpske realizuju akciju pojačanog nadzora nad poštivanjem propisa o parkiranju na javnim parkiralištima na području ove lokalne zajednice.

U saopštenju opštine Istočno Novo Sarajevo pojašnjava se da će se u sklopu ove akcije, vršiti uklanjanje neispravnih, oštećenih i neregistrovanih vozila sa javnih parkirališta na području opštine.

U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu korišćenja javnih parkirališta na području opštine Istočno Novo Sarajevo, na javnim parkiralištima zabranjeno je parkiranje vozila bez registarskih oznaka i neregistrovanih vozila sa tablicama, ostavljanje neispravnog i havarisanog vozila, nepoštivanje horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije i druga nepropisna parkiranja.

Iz opštine Istočno Novo Sarajevo mole sve vlasnike navedenih vozila da u naznačenom roku uklone sporna vozila sa javnih parkirališta, i na taj način izbjegnu dodatne troškove i predviđene sankcije.

Komunalna policija će u skladu sa ovlašćenjima i odredbama ove Odluke ostavljanjem obavještenja na vozila koja je potrebno ukloniti sa javnog parkirališta, ostaviti i rješenje u kome će biti naloženo uklanjanje.

Nakon naznačenog roka, navedena vozila će biti uklonjena sa javnih parkirališta i deponovana na depou opštine.

Za vlasnike navedenih vozila biće izrečene propisane kazne, te troškovi uklanjanja i depoa.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
2 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ovo bi trebalo uraditi u svim opštinama Istočnog Sarajeva

ko da uradi kad se grujo zivkovic pred policijakom stanicom ne zna parkirati nego nepropisno sa mo ga ostavi onako