Na Jahorini će, u organizaciji Olimpijskog centra i uz podršku hotelijera sa planine, 5. juna biti organizovana akcija „Očisti, odgovori i osvoji Jahorinu“, s ciljem podizanja svijesti o bogatstvu prirode i potrebi očuvanja životne sredine.

Opština Pale, kao jedan od organizatora akcije, poziva osnovce i srednjoškolce, studente i sve zainteresovane građane, ljubitelje prirode, da se odazovu u što većem broju.

„Očekujemo da odziv bude na zavidnom nivou s obzirom na značaj Jahorine“, saopšteno je iz opštine Pale, koja će obezbijediti besplatan prevoz za sve učesnike.

U okviru aktivnosti predviđeno je i druženje učesnika uz prigodan zabavni program, koji će pratiti i odlične nagrade i degustacija jahorinskog kotlića.

Okupljanje je na centralnom platou Poljice, a početak akcije na Jahorini u 9.00 časova.

Polazak autobusa predviđen je u 8.00 časova ispred Autobuske stanice Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Trebalo bi ovog direktora Jahorine dovesti barem mjesec dana u Pale da organizuje akciju češćenja pa da i naš gradić zablista. Garantujem da bi ovaj g. Ljevnaić preporodio (očistio, popravio, uredio…) centar Pala za kratko vrijeme, posebno šetalište, park, fontanu(e), rasvjetu, trotoare, zelenilo….

Time bi pokazao našim nadležnim kako se to radi u urbanim sredinama pa da nešto i oni nauče za ubuduće!!!

Vjeruj mi i ja bi to znao uraditi. Ne samo ja nego 90% stanovnika. Nema tu prijatelju puno pameti, samo treba raditi. Kad se to jednom sredi onda propisno odrzavati i to je to.

Mislim da bi bilo pošteno omladini koja se odazove akciji ponuditi dva-tri dana besplatnog skijanja. Kad su već planinu digli na nivo da mnogima nije dostupna, bar na ovaj način da im se to omogući. U sezoni samo što još nisu počeli vazduh naplaćivati, a kad je čistiti planinu onda hajmo omladinci za dž.