Akcija čišćenja grada 20. maja

4

Opština Pale pokreće veliku proljećnu akciju čišćenja grada u petak, 20. maja, a iz Opštinske uprave pozivaju sve stanovnike da se uključe i doprinesu očuvanju, zaštiti i unapređenju životne sredine.

Cilj je čišćenje i uređenje lokalne zajednice, te podizanje nivoa svijesti o pravilnom odlaganju otpada kako bi opština bila zdrava, uredna i privlačna sredina.

Iz Opštinske uprave pozivaju preduzeća i ustanove, studente, učenike osnovnih i srednjih škola, sportske klubove, nevladine organizacije, političke podmlatke svih partija, udruženja građana, lovačka i ribolovačka društva, zajednice etažnih vlasnika i sve stanovnike Pala da se uključe u proljećnu akciju čišćenja grada.

U organizaciji čišćenja učestvovaće i Komunalno preduzeće i Komunalna policija, navode iz Opštinske uprave.

Zborno mjesto na Palama biće kod Studentskog trga u 10.00 časova, u Mokrom kod Osnovne škole i u Podgrabu kod sportskih terena u 10.00 časova.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 065/298-760 ili putem mejla /komunalno.finansije@gmail.com/.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
4 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Hahaha…čuj čišćenje Pala!? Zar i to može biti? Da li to možda znači i uklanjanje korova i smeća sa šetališta, popravka polomljenih, ionako nekvalitetnih i pohabanih ploča, nedaj bože da se očiste, urede i stave u funkciju tkz. f o n t a n e…ih šta sve još!!

Хајде не бедачи, кумим те. Нисам на страни власти, и нећу гласати за њих из личних разлога али идеја је добра. Окупити младе око квалитетних идеја и акција, то је оно што треба да радимо. Лако је рондати са балкона, треба рукаве засукати.

valjda komunalno treba da cisti, za to imaju budzet

Uh! Dobro je! Pale očišćene, a srećom korov nije ni taknut. Eno maslačak cvjeta po ivicama šetališta, kao i druga prljavština. Isto je i sa fontanama.
Da li će u Palama ikad biti organizovano u r e đ e nj e??? Teško!