ADRENALIN DJ FEST Jahorina 16-18. mart 2012.

0

Predstavljamo prvi i najveći DJ festival na prostorima Bosne i Hercegovine. Festival će trajati tri dana i sastojaće se od dva dnevna i dva velika noćna party-a, sa after party-em, u zatvorenom prostoru (hotel „Bistrica“). Dvije večeri festivala su podijeljene na takmičarsku (20 takmičara) i revijalnu (6 DJ-eva + pobjednik takmičarske večeri + gost iznenađenja).

Cilj ove manifestacije je okupiti najveći broj mladih ljudi do sada, na jedno prepoznatljivo mjesto, kao što je olimpijska ljepotica Jahorina, i uz veliki broj DJ-eva iz svih gradova BiH, priuštiti im dobar program i nezaboravno putovanje i druženje. Provod i zabava se podrazumijevaju u svakom pogledu. Neviđeni light-efekti do sada, mnogo dobrog zvuka, bina sa tri DJ pulta, SKI PASS za tri dana po cijeni od 20 EUR, snow fun park pored bine, animatori, popratni rekviziti i još mnogo toga, neviđenog do sada u BiH, potvrdiće i naš slogan “PUTUJ I PROVEDI SE”.

TAKMIČARI: Prijave su online od 22.02. Nagradni fond je 8.000,00 KM (1. mjesto – 5.000,00 KM, 2. mjesto – 2.000,00 KM i 3. mjesto – 1.000,00 KM), u poklon bon vaučerima muzičke kuće ARTIST. Rok za prijave je do 07.03., a imena takmičara biće objavljena do 09.03. Broj takmičara je 20 (15 takmičara će da bude izabrano putem prijavnog obrazca na sajtu, a 5 takmičara će izboriti učešće putem broja skupljenih lajkova na sliku, koju će postaviti sa datumom postavke od 18.02. pa nadalje, i broj lajkova se provjerava 07.03. u 24:00). Svim takmičarima je obezbjeđen besplatan boravak u hotelu “Bistrica” na Jahorini.

Svaki takmičar ima 15 minuta da umiksa što više pjesama i da pokaže šta zna. Pjesme neće birati sami, već će ih 15 minuta prije nastupa dobiti na CD-u ili na USB stiku od žirija, koje će imati na raspolaganju u zavisnosti na kojoj opremi takmičar radi.

Na osnovu vještine miksanja, kontakta sa publikom, žiri će odabrati trojicu finalista koji će na kraju večeri imati mini “battle”, na osnovu čega će se odlučiti pobjednik, koji će dobiti poklon bon u vrijednosti od 5000 KM, kao i odluka o drugom i trećem mjestu. U “battle” takmičenju, svaki DJ će imati 15 minuta da pokaže svoje znanje i da podigne atmosferu, ali ovog puta sa muzikom koju on bira.

PAKETI I ULAZNICE

Ulaznice za ADRENALIN FEST, se prodaju po cijenama od 45,00 EUR (dva noćenja sa doručkom + ulaznice za svih 5 događaja), i ulaznice 15,00 EUR za sve događaje. Kupovina paketa i ulaznica se vrši kod ovlaštenih promotera, u opštinama i gradovima ili na licu mjesta.

Kontakt osoba: Dragomir Petrović 066/ 308 374

ADRENALIN PARK SESSIONS /samo 17.03./

*ADRENALIN SNOWBOARD NIGHT SESSION
*ADRENALIN BIG AIR BAG SESSION

ADRENALIN PARK SESSIONS je program u sklopu ADRENALIN DJ FEST-a koji posjetiocima festivala nudi da vide, učestvuju, kao i da se takmiče za primamljive nagrade na ADRENALIN SNOWBOARD NIGHT SESSION-u.

Isto tako, posjetioci će moći da učestvuju i u ADRENALIN BIG AIR BAG SESSION-u, na kojem će imati priliku da isprobaju čari BIG AIR BAG-a.
Fond nagrada za ovo takmicenje je 500 eura!

SUBOTA 17.03.2012.
19:00 Start programa SNOWBOARD NIGHT SESSION
20:30 Početak takmičarskog djela

Prijave i informacije za ADRENALIN PARK SESSIONS FEST:
golawoda@gmail.com

Za posjetioce željne nešto manje adrenalina festival nudi SNOW RAFTING.

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare