Simović: Putevi očišćeni i prohodni

5

Saobraćaj na području opštine Pale odvija se nesmetano, putevi su prohodni, a saobraćajnice i pješačke staze očišćene, rekao je danas Srni direktor paljanskog Komunalnog preduzeća Komo Simović.

On kaže da se radnici Komunalnog svakodnevno trude da spriječe stvaranje poledice.

„Prioritet nam je prvo da čistimo centar, pa onda periferiju Pala. U toku je i popravljanje staza na šetalištu“, naveo je Simović.

On je dodao da Komunalno preduzeće nije nadležno za čišćenje sela.

(www.palelive.com / Srna)

 

Прати тему
Обавијeсти мe о
5 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

,,Saobraćaj na području opštine Pale odvija se sa poteškoćama, putevi su neprohodni, a saobraćajnice i pješačke staze neočišćene, rekao je danas Srni direktor paljanskog Komunalnog preduzeća Komo Simović.“. Evo, popravio sam vam ovo.

Nemoj Jovo da prozivaš, ukinuće ti komentar kao što su meni ukidali. Ne daju se raskrinkati lažovi!

I On ovo zove očišćenim saobraćajnicama i putevima, pogotovu pješačkim površinama! UŽAS!
Trebalo bi mu, makar o trošku građana, platiti jedno putovanje do pojedinih gradova, uključujući i Sarajevo, pa da vidi kako izgleda(ju) očišćeni gradovi od snijega. Ovaj naš direktor, očigledno nikad nigdje nije mrdnuo dalje od Pala.

Ovo je tema koja svake zime izaziva buru negativnih komentara, pokazuje veliko nezadovoljstvo stanovnika Pala, ali su svi koji su nadležni za ovaj problem toliko gluvi, slijepi i nijemi po ovom pitanju, da to nije normalno. Da ne kažem da bezobrazno ćute, ali ne znam dokle. Nisu mala sredstva koja se u budžetu izdvajaju svake godine za čišćenje snijega i sprečavanje poledice, ali izgleda da je to samo stavka iz koje se najmanji dio usmjeri na ono za šta je planirano. Sam centar Pala je i bože pomozi, mada je daleko od dobrog ali zato su ostala naselja katastrofa. Za svako čišćenje se mora neko zvati, neko moliti, tražiti dozvola od nekoga bitnog, pa mu treba biti zahvalan kada se konačno očisti snijeg, a led koji nastane posle toga se ne smije ni pomenuti nikome, jer, zaboga, niko nigdje ne posipa so po lokalnim putevima i naseljima gdje žive stotine stanovnika. Nisu u centru i nisu bitni. Osim pred izbore. Ali tada je kopno, tada se može doći do svake kuće i donijeti i paketić sa uljem i brašnom ako treba. Zar je ta je… so za posipanje toliko skupa da se ne može bar dovući i ostaviti po naseljima,… Čitaj dalje »

Mogu misliti kako je (ne)očišćeno po prigradskim naseljima, kada g. Milena, za centar Pala, kaže da su očišćene „i bože pomozi“…
A centar se, kao što vidimo godinama, užasno loše čisti! Nije samo odgovorno Komunalno, jednako su odgovorni i Načelnik i SO Pale, ali odgovornosti n e m a!