Frizersko-kozmetički salon „Angel“ na jednom mjestu obuhvata široku paletu frizerskih i kozmetičkih usluga, uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike svijetskih proizvođača koja postiže maskimalne rezultate. U prijatnom ambijentu našeg salona, pored dama, dobrodošli su i svi pripadnici jačeg pola.

Bilo da vam je potrebna frizura za svaki dan ili za neke specijalne prilike, naše ljubazno i profesionalno osoblje stoji vam na raspolaganju kad god poželite frizuru u skladu sa posljednjim modnim trendovima. Cilj našeg salona je da zadovoljimo klijente, ali i da sačuvamo kvalitet njihove kose.

U tome nam pomažu preparati italijanskog brenda Alterego. Osim što ih koristimo u radu, vršimo i prodaju preparata. Profesionalni tim frizera i kozmetičara salona „Angel“ nudi vam sljedeće usluge:

-muško i žensko šišanje,
-farbanje sa bojama bez amonijaka,
-savremene tehnike farbanja kose (balayage, ombre, pramenovi…),
-svečane frizure,
-nadogradnja kose,
-keratisnko ispravljanje kose,
-dubinski tretmani za njegu kose (olaplex, botox…),
-uvijanje kose(presa, afro, figaro, pegla…),
-iznajmljivanje umetaka,
-pletenice,
-profesionalno šminkanje,
-tretmani lica (BB glow, microneedling, ultrazvučno čišćenje lica, mikrodermoabrazija, derma peel pro, klasični tretman lica, hyaluronski tretman lica, tretman voćnim kiselinama, lifting lica),
– manikir (nadogradnja noktiju, izlivanje, gel na prirodne, trajni lak),
– pedikir,
– depilacija hladnim voskom,
– nadogradnja trepavica-ruski volumen,
– maderoterapija,
– čupanje obrva,
– iscrtavanje obrva kanom.

Razmjenjujući iskustva sa kolegama svakodnevno dolazimo do saznanja i ideja koje nas uzdižu u našem poslu. Veoma srdačan odnos i individualan pristup našim klijentima, omogućili su nam da stvorimo jedinstven i uspješan način poslovanja.

Ulica: Svetosavska 6. Pale
Telefon: 066 884 822
Instagram: @landofbeauty_angel
Facebook: Land of Beauty Angel

(Sponzorisan članak)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare