Prijem maturanata generacije kod gradonačelnika

0

ISTOČNO SARAJEVO – Gradonačelnik Grada Istočno Sarajevo, gdin Nenad Samardžija, je upriličio svečani prijem maturanata generacije sa teritorije grada Istočno Sarajevo. Prijemu su, osim naboljih učenika, prisutvovali njihovi roditelji, predsjednik Skupštine Grada, mr Miroslav Lučić i direktori svih srednjih škola iz Istočnog Sarajeva.

Čestitajući uspjeh najboljim đacima, gradonačelnik Grada se zahvalio njihovim porodicama, prosvjetnim radnicima i direktorima škola, koji su zajednički uložili napor da stanu iza najboljih učenika.

„Nadam se da ćete svoje dalje školovanje nastaviti isto tako uspješno kao i dosad, uvjeren sam da je ulaganje u obrazovanje i znanje dati izuzetne rezultate i da ćete sutra vi, kao najbolji među najboljima, biti stručnjaci, univerzitetski profesori, načelnici i gradonačelnici našeg Grada“.

Gradonačelnik Grada je rekao da se Grad Istočno Sarajevo, kao i dosad, nastavlja da finansijski pomogne srednjoškolsko obrazovanje preko redovnog finansiranja materijalnih troškova Škola, ali i preko stipendiranja naboljih učenika.

Predsjednik Skupštine Grada, gdin Lučić, je rekao da je Grad ove godine, sem prigodnih poklona, izdvojio posebne novčane nagrade za četiri učenika generacije i to:

Ivani Koroman, Stefanu Majdovu, Dušanu Borovčaninu i Milošu Mijanoviću.

Maturanti generacije su se pojedinačno zahvalili Gradu Istočno Sarajevo na podršci i motivu za dalje obrazovanje.

„Mnogo mi znači ovaj prijem i podrška koji su motiv da budem još bolji“ rekao je Stefan Majdov, maturant generacije, koji stiže da bude najbolji i sportu.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare