Iz hotela „Termag“ ukradeno 1.500 KM

0

Iz kase na recepciji hotela „Termag“ na Jahorini ukradeno je 1.500 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. Izvršen je uviđaj i za počiniocem se traga.

Lice sa inicijalima M.Đ. lišeno je slobode, jer je u ugostitetljskom objektu „Bard“ na Sokocu u fizičkom obračunu nanio tjelesne povrede S.S. koji je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Sokolac upućen u bolnicu u Kasindo.

Muškarac P.J. iz Foče lišen je slobode, jer duži period maltretiro suprugu i maloljetnu kćerku. On je priveden u Policijsku stanicu Foča, gdje je utvrđeno da je pod dejstvom alkohola i da postoji velika vjerovatnoća da će nastaviti sa vršenjem prekršaja.

Lice sa inicijalima N.R. priznalo je policiji da je iz garaže vlasništvo V.M. u Istočnoj Ilidži ukrao ručnu brusilicu.Zbog toga je lišen slobode i po hitnom postupku predat Odjeljenju za prekršaje Osnovnog suda Foča radi preduzimanja zakonom propisanih mjera.

U protekla 24 časa dogodile su se četiri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, i to na područjima opština Istočno Novo Sarajevo, Foča, Trnovo i Istočna Ilidža.

Radnici policije su iz saobraćaja isključili tri vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola i četiri neregistrovana vozila.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare