Isidora Borovčanin deveta seniorka u katama pojedinačno na Balkanu

0

SOKOLAC – Sokočanka Isidora Borovčanin osvojila je deveto mjesto u kategoriji seniorke – kate pojedinačno na Balkanskom karate prvenstvu u Poreču, rekli su Srni u sokolačkom Karate klubu /KK/ „Glasinac“ čiji je Isidora član.

Borovčanin, reprezentativka Republike Srpske i BiH i najuspješnija sportistkinja opštine Sokolac za 2020, učestvovala je do sada sedam puta na Prvenstvu Balkana.

Trener Karate kluba „Glasinac“ Miodrag Borovčanin istakao je da je Isidora bila najbolje plasirana u seniorskim katama u reprezentaciji BiH, što mnogo znači za ovaj sokolački sportski klub.

„Zadovoljan sam uspjehom člana našeg Karate kluba“, istakao je trener „Glasinca“.

On je naveo da je u okviru BiH reprezentacije na ovom Prvenstvu Balkana nastupalo ukupno 46 seniora, od kojih osam u katama, a 38 karatista u borbama.

Borovčanin je naglasio da je konkurencija bila jaka, te da je na ovom prvenstvu učestvovalo oko 1.000 sportista iz devet zemlja.

Balkansko karate prvenstvo za seniore, Balkansko karate prvenstvo za djecu i Balkansko karate prvenstvo za veterane počelo je 15. oktobra, a završava se sutra u Poreču.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare