Odbojkaši ubjedljivi na startu

0
Paljanski odbojkaški klubovi izvanredno su započeli premijerligašku sezonu. Odbojkašice „Jahorine“ su na domaćem terenu u sali Osnovne škole Mokro ubjedljivo i lagano porazile OK „Kakanj“ sa 3:0 po setovima 25:14, 25:15 i 25:15. Zbir osvojenih poena 75:44 dovoljno govori da su „Jahorinke“ u svim elementima odbojkaške igre bile ubjedljive i dominantne. U sljedećem kolu 10. oktobra OK „Jahorina“ gostuje u Tuzli.

U drugoj utakmici odbojkaškog programa naša ekipa „Studenta“ u kvalitetnoj i uzbudljivoj odbojkaškoj predstavi pobjedila je OK „Jedinstvo“ iz Brčkog sa 3:0 po setovima 27:25, 25:11 i 25:22. Da je kojim slučajem u sali bio Zoran Gajić vjerujemo da bi njegova bilježnica prilično bila popunjena. U pobjedničkoj ekipi posebno su bili nadahnuti: kapiten Marko Tadić, Srđan Furtula, Boki Tomić, Vladan Čeremidžić, korektor Marko Dejanović i libero Nenad Pelemiš. Distribucijom lopti, za razigranost svojih igrača nemjerljiv doprinos ima tehničar Mima Vasiljević. U narednom kulu (10.oktobra) odbojkaši „Studenta“ putuju na vruć teren u Gacko. Zaželimo im puno sreće.

Potpunom uspjehu paljanskih odbojkaša pridružili su se i odbojkaši „Mokrog“ koji su na domaćem terenu u drugom kolu prve lige Republike Srpske savladali odbojkaše „Sutjeske“ iz Foče sa 3:0, po setovima 25:15, 25:22 i 25:17. U sljedećem kolu OK „Mokro“ gostuje u Zvorniku.

ČM – palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare