4. Internacionalni fudbalski kamp Jahorina 2012

0

I ove godine Agencija “Unis-turs” u saradnji sa Fudbalskim klubom Crvena zvezda i Olimpijskim centrom “Jahorina” organizovaće Fudbalski kamp “Jahorina 2012”.

– Cilj je da se veći broj dječaka približi radu jedne od najboljih fudbalskih škola u regionu i da im se omogući da svoje fudbalsko znanje i mogućnosti prezentuju i usavrše sa trenerima Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Ovogodišnji kamp predviđen je za dječake rođene od 1996. do 2004. godine, a održaće se u dva termina po osam dana i to u periodu od 1. do 15. jula. U dvije smjene nastupiće po 60 dječaka, koji će dobiti sportsku opremu “crveno-bijelih” i biće testirani. Za deset najtalentovanijih dječaka obezbijeđene su probne utakmice u dresu Zvezde – rekao je direktor “Unis-tursa” Zoran Preradović.

Promotor četvrtog Internacionalnog fudbalskog kampa “Jahorina 2012” je proslavljeni fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije Jovan Kule Aćimović, koji je šef skautske službe “crveno-bijelih”.

– Drago mi je što smo nastavili sa organizovanjem kampa. Rezultati koji su postignuti prethodne tri godine sve govore. Dečaci koji su bili njegovi učesnici sada nastupaju u raznim evropskim klubovima i verujem da će se sa takvom praksom nastaviti i u budućnosti – rekao je Aćimović.

Prva tri kampa su bila internacionalnog karaktera i na njima su učestvovali mladi fudbaleri iz zemalja bivše Jugoslavije, te Francuske, Austrije, Njemačke, Švajcarske, Grčke, Kanade i SAD. Nekoliko njih sad već nastupa u dresovima Crvene zvezde, Partizana, Rada, OFK Beograda, Vojvodine, zagrebačkog Dinama, Milana, Štutgarta, Kelna i Bazela.

(www.palelive.com / Glas Srpske)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments