13. tradicionalni turnir u uličnom basketu 3 na 3

0

Na Koranu će od 22. do 25. juna biti održan XIII turnir u uličnom basketu 3 na 3, koji se od prošle godine nalazi na FIBA rang listi (3x3planet.com).

Turnir ove godine ima i kvalifikacioni karakter jer pobjednik stiče pravo učešća na Chellanger-u u Luganu, Švajcarska. Dvije prvoplasirane ekipe sa ovog turnira učestvovaće na World Tour Masters-u u Lozani! Pored muškog dijela turnira, igraće i djevojke.

Pobjednik turnira će osvojiti i nagradu od 700 evra, dok će finalista osvojiti 200 evra. Prijave na turniru traju do 22. juna, a više informacija možete saznati na brojeve telefona 065 847 635 i 065 967 776.

Kao i prethodnih godina turnir će upotpuniti takmičenja u šutiranju trojki, zakucavanjima i biće odigrana utakmica veterana.

Generalni sponzor turnira je Opština Pale, Tehnički sponzor je Studentski centar Koran, a zlatni sponzori su: Apoteka Rp, Stop mines, NF-tel, Grijanjeinvest.

Ostali sponzori su: Zoo vet, Caffe Zlatna žita, Hotel Jet set, Edukativni centar Big Ben, Auto dijelovi „Janjić“, Caffe „Amphora“, Caffe „Plato“, Ugostiteljski objekat „Rinaldi“, GA-ME-HA Sarajevo, Hotel „Lavina“.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare