četvrtak, 27. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Parastos za stradale pripadnike VRS, policije i civila


ZVORNIK - Na Crnom vrhu kod Zvornika u ponedjeljak, 10. septembra, biće služen parastos i položeni vijenci povodom 20 godina od stradanja 11 pripadnika Vojske Republike Srpske, policije i civila.


Predsjednik Skupštine Organizacija porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila opštine Zvornik Milivoje Marković podsjetio je da su tog dana na Crnom vrhu muslimanske jedinice iz zasjede ubile ova nedužna lica.

Marković je naglasio da je na ovom mjestu u toku obnova skrnavljenog spomen-obilježja, za šta je opština obezbijedila 2.700 KM i koja bi trebalo da bude završena do kraja sedmice.

On je napomenuo da je 10. septembra 2010. godine na Crnom vrhu podignuto spomen-obilježje, kao znak sjećanja na ubijene vojnike, policiju i civile, a samo šest dana kasnije je oskrnavljeno.

"Nepoznata lica polomila su spomen-ploču, a nedugo zatim ukradene su klupe i sto, te stubovi i lanci, koji su bili postavljeni oko spomenika", podsjetio je Marković.(www.palelive.com / Srna)Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter