Počinje Lige rekreativaca u malom fudbalu Pale 2013/2014

0
U organizaciju Udruženja fudbalera rekreativaca Pale i zaljubljenika igre na petoparcu u nedjelju 29. septembrau u SC „Olimp“ počinje drugo izdanje Lige rekreativaca u malom fudbalu Pale 2013/2014, a pehar brane prošlogodišnji pobjednici iz sastava Kafe Bar Bari.
Nastupaju igrači stariji od 25 godina uz uslov da nisu registrovani ni za jedan klub, a igra se po pravilima pet plus jedan.
Interesovanje je bilo iznad očekivanja pa će učešće u takmičenju uzeti 14 ekipa, dvije iz Istočnog Sarajeva, jedna iz Sarajeva, a ostali sastavi su iz Pala.

Predsjednik Udruženja fudbalera rekreativaca Pale i jedan od organizatora Igor Tošić nam je izjavio da je projekat Lige usmjeran na promiciji sportske rekreacije lica starosti iznad 25 godina zatim zdravlja, sportske kulture, druženja, tolerancije, a osnovni cilj je da postane tradicionalno i što masovnija.
Tošić se nada da će uz pomoć, saradnju i razumijevanje svih aktera takmičenje proteći u pozitivnoj i dobroj atmosveri u fer pleju, sportskom i viteškom nadmetanji pa očekije uzbudljivo i kvalitetno nadmetanje i veliku borbu za svaki bod.


Parovi 1. kolo / nedjelja 29. septembar

10h Sjetlina Mig Trans – MDM
11h Đžabulani – Plato
12h Olimp – Head Shop
13h Nelt – Kumbara
14h Majnex – Mibos DOO
15h Kafe Pavle – Kafe Bar Bari
16h Winner – Peštan

(www.palelive.com)
Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare