“Zvorničko ljeto” nastavljeno plesom i koncertom “Nevernih beba”

0

ZVORNIK – U okviru kulturne manifestacije “Zvorničko ljeto 2018” večeras je održano plesno veče pod nazivom “Rasplesani plato”.

Rukovodilac plesne škole u Zvorniku LJubica Glamočak rekla je da je ovo veče organizovano za sve koji vole da plešu, bez obzira na uzrast.

“U vremenu kada su mladi, uglavnom, zaokupljeni društvenim mrežama, ova vrsta zabave može da im pruži daleko veću relaksaciju i užitak od mobilnih telefona”, rekla je ona.

Plesno veče održano je na platou ispred Narodne biblioteke i muzejske zbirke, uz pratnju zvorničkog Prvog pjevačkog društva “Izvornik”.

Prethodno je Domu omladine održano guslarsko veče na kome su nastupili guslari iz Obrenovca, Bijeljine, Pala, Malog Zvornika i Zvornika.

“Zvorničko ljeto” nastavljeno je na LJetnoj pozornici Gradske plaže koncertom grupe “Neverne bebe”.

Prema programu ove manifestacije, sutra će na LJetnoj pozornicvi Gradske plaže nastupiti Zdravko Čolić, a u nedjelju, 5. avgusta, osim regate i “Zvorničkog kotlića”, predviđen je koncert Mitra Mirića.

U ponedjeljak, 6. avgusta, na mostu Kralja Aaleksandra Prvog Karađorđevića biće održana manifestacija “LJudi i mostovi”, gdje će se susresti rukovodstva Zvornika i Malog Zvornika.

U srijedu, 8. avgusta, po posebnom programu biće obilježena i gradska slava – Sveta Petka Trnova.

“Zvorničko ljeto” biće završeno 8. avgusta, koncertom Nede Ukraden.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments