ZU Apoteka “Rp” ovih dana obilježava 20 godina postojanja. Prva apoteka “Rp” je otvorena 1998. godine, da bi danas ova zdravstvena ustanova u svom sastavu imala tri apoteke, te apotekarsku stanicu u Podgrabu i biljnu apoteku na Jahorini, koja je otvorena tokom zimske sezone.

Povećavajući broj apoteka, rastao je i broj zaposlenih, tako da ova ustanova danas broji 15 stalno zaposlenih radnika. Ustanova se može pohvaliti da je do sada stipendirala magistre farmacije, te da su tu i brojni mladi tehničari sticali svoje znanje.

Apoteke Rp su prepoznatiljive po veoma stručnom i ljubaznom osoblju, ali i društveno odgovornom radu. Obavljajući svoju osnovnu djelatnost ova ustanova se uvijek rado odazivala svim vrstama humanitarnih akcija, podršci sportskim takmičenjima i slično.

U znaku obilježavanja 20 godina postojanja ove sedmice za sve posjetioce Rp apoteke su pripremile poklone, promociju i popuste na kozmetičke preparate kao i besplatna mjerenja šećera, preglede kose, ispitivanja tipa kože…

Iz ZU Apoteka “Rp” ističu da je to mali znak zahvalnosti za povjerenje koje im posjetioci godina ukazuju.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Sve pohvale za mlade farmaceute u vadim apotekama. Takodje, pohvale i za djevojku sa kravom kosom. Medutim, zamjerke na ove starije. Nista drugo osim usporenosti koja ide sa godinama. Cestitke

Cestitke radnicima I vlasnicima Rp apoteka na uspjesnom radu I susretljivosti.Na mladima svijet ostaje I to je normalno, ali iskustvo starijih radnika gospodina Zdravke I gospodje Rade se ne moze porediti sa “mladalackom” prepotencijom I zanosom da sve znaju.Jos pure da pojedu I ispeku zanat pa nek se jave.Odgovor za redovnog posjetioca.