Zoran Stevanović posjetio sportsku dvoranu u Palama

0

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i bivši košarkaš Partizana Zoran Stevanović posjetio je danas opštinu Pale i sa rukovodstvom opštine obišao sportsku dvoranu.

Stevanović nije krio oduševljenje urađenim poslom i izgledom Sportsko poslovnog centra Peki.

“Ja sam oduševljen izgledom objekta. Mislim da je dovoljno velik i dovoljno mali za Pale”, nije krio zadovoljstvo Stevanović. Bivši centar Partizana nije isključio mogućnost da prvi tim KK Partizan bude gost na Jahorini, gdje se trenutno održava košarkaški turnir “Kup olimpijskih nada”, čiji je on promoter.

“Poznato je da prvi tim Partizana ne ide na pripreme već 14 – 15 godina, ali uz neku komunikaciju i saradnju bi se moglo desiti da prvi tim dođe na Jahorini. Hotel Vučko se ponudio da snosi troškove boravka pa je mogućnost gostovanja realna i svakako bi značila za popularizaciji sporta na ovim prostorima”, izjavio je Stevanović.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/zoran-stevanovic-sportska-dvorana/] width=[76] height=[76] title=[Zoran Stevanović posjetio sportsku dvoranu u Palama] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb76_] thumb_cache_dir=[thumbs76] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

“Sportska dvorana u Palama će biti u centru zbivanja povodom otvaranja koje će se desiti uoči Velike Gospojine. Svakako da veliki sportisti kakvi su Zoran Stevanović, Vlade Divac, Žarko Paspalj i mnogi drugi, služe promociji dvorane za koju smatramo da će opravdati svoje postojanje. U narednom periodu će menadžment imati veliki zadatak da obezbijedi održavanje što više sportskih i kulturnih dešavanja, a program otvaranja sportske dvorane najavljuje više njih”, izjavio je zamjenik načelnika opštine Pale Nenad Vuković.

“Ova dvorana je biser za cijelu BiH, Republiku Srpsku i grad Pale. Nadamo se da će objekat biti što bolje iskorišćen, a košarkaški kamp Hypo tri poena će gledati da u narednom periodu uključi dvoranu u projekat organizacije Međunarodnog košarkaškog turnira “Kup olimpijskih nada”, izjavio je Boban Stanojević član Organizacionog odbora košarkaškoh kampa Hypo tri poena.

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments