Zirojević: Kandidat SNSD-a Ljubiša Ćosić novi načelnik

0

ISTOČNO SARAJEVO – Prema prvim nezvaničnim podacima, kandidat SNSD-a LJubiša Ćosića novi je načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo, izjavio je večeras Srni predsjednik Opštinskog odora SNSD-a Mladen Zirojević. „Prema podacima sa 13 obrađenih birališta, od ukupno 15, Ćosić ima prednost od oko 400 glasova“, precizirao je Zirojević.

On navodi da su to podaci sa kojima trenutno raspolaže Izborni štab SNSD-a u Istočnom Novom Sarajevu, a vrlo brzo se očekuju i rezultati za odborničke liste.

Ćosić: Biću načelnik svih građanja

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo LJubiša Ćosić, koji je prema prvim nezvaničnim informacijama novi načelnik, rekao je večeras Srni da će njegov prioritet u budućem radu biti isključivo briga o svim građanima ove lokalne zajednice, bez obzira na njihovu stranačku pripadnost.

„Građani Istočnog Novog Sarajeva uopšte ne treba da sumnjaju u našu pobjedu, koju smo izvojevali u fer i demokratskom procesu. Hvala svima koji su danas glasali za SNSD i za mene lično, ali i onima koji su svoje povjerenje dali drugim kandidatima, jer su mi dali šansu da ih ubijedim da ću zaista biti načelnik svih mojih sugrađana“, poručio je Ćosić.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare