Žena pokušala da se utopi u Jadru

0

MILIĆI – Penzionerka iz Milića čiji su inicijali Z.M. danas je pokušala da se utopi u rijeci Jadar, ali je spasena, zahvaljujući prisebnosti komšija, te brzoj intervenciji policije i vatrogasaca.

Vatrogasci Goran Đurić i Petar Jović kažu da su se, odmah nakon dojave policije, oko 12.30 časova vatrogasnim vozilom uputili na lice mjesta.

Đurić je rekao Srni da je spasavanje bilo otežano jer je taj dio Jadra dosta nepristupačan.

„Kolega je pregovarao sa njom, dok sam ja čekao na drugoj strani obale da žena slučajno ponovo ne bi skočila da se ubije. Pričao je sa njom sigurno 15 do 20 minuta“, kaže Đurić.

Očevici tvrde da je žena nekoliko puta skakala u rijeku, ali ju je bujica svaki put izbacivala na površinu, a potom i na obalu.

„Vidjeli smo je pored rijeke, na stijeni, pa smo pokušali da je dozovemo, ne bi li ustala. Ona je i dalje sjedila i nije obraćala na nas pažnju. Od rijeke joj nismo mogli prići, pa smo pozvali vatrogasce i policiju“, rekao je Srni jedan od očevidaca.

Nakon polučasovne drame žena je izvučena iz rijeke, a medicinska pomoć pružena joj je u Domu zdravlja u Milićima.

Događaj je potvrdio i portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar, koji je rekao da su po primljenoj prijavi intervenisali pripadnici Policijske stanice Milići, te u saradnji sa pripadnicima vatrogasne službe, spriječili ženu da izvrši samoubistvo.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare