Zdrava i čista sredina, prioritet svima

0
Zdrava i čista sredina, prioritet svima

ZVORNIK – Predstavnici Komunalne policije Zvornik na današnjoj radionici o ekologiji upoznali su djecu predškolskog i školskog uzrasta Dječijeg vrtića “Neven” zvorničke kompanije “Alumina” sa osnovnim vrijednostima prirode i potrebi njenog očuvanja.

Načelnik zvorničke Komunalne policije Goran Pisić rekao je da se radionice o temi “Zdrava i čista sredina, prioritet svima” održavaju u toku akcije Gradske uprave “April mjesec čistoće”.

“Zdrava i čista sredina svima nama je prioritet, ali je najznačajnije strpljivo raditi sa najmlađim sugrađanima, jer oni to rado prihvataju i primjenjuju kako su naučeni”, rekao je Pisić novinarima.

On je podsjetio da su radionice o ekologiji, koje se već duži niz godina organizuju u zvorničkim vrtićima i školama, prilagođene dječijem uzrastu, pa su predavanja dopunjena filmovima i pjesmicama o ovoj temi.

Napominjući da su predavanja već održana u gradskom Dječijem vrtiću “Naša radost”, Pisić je rekao da će u maju radionice o zaštiti životne sredine biti održane u svim osnovnim školama na području grada.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments