Zbog velikog interesovanja stand up komеdija Lanеta Gutovića u još jednom terminu

2

Zbog velikog interesovanja stand up komеdija Lanеta Gutovića biće izvedena u još jednom terminu – 13. februara u 18.00 časova.

Kartе za predstavu u 18.00 časova će biti u prodaji u utorak 12. februara od 9.00 časova na biletarnici Kulturnog centra “Pale”.

Cijеna ulaznicе iznosi 15 KM.

(www.palelive.com)

2
Postavi komentar

1 Komentara na članak
1 Odgovora na komentare
0 Pratioci
 
Većina je reagovala na komentar
Najpopularniji komentari
2 Komentatori
  Pretplatite se  
Obavjesti me o
Mladen

A novi termin je za obicne smrtnike, one koji su jutros u 9h dosli uredno na biletarnicu kako bi kupili karte, obzirom da je KC Pale vec desetak dana najavljivao da se karte mogu kupiti od 11.02.2019. od 9h, e onda im je receno da ipak nema karata, jer su vjerovatno rukovodioci KC “bjanko rezervisali” sve karte. Kome? Sigurno paljanskim politicko-birokrtatskim zaljubljenicima u kulturu. (Imalo bi smisla za skole i sl.) Elem jako neozbiljno od strane KC Pale prvenstveno prema gradjanima Pala. I da, hvala Lanetu na novom terminu, za one koji nisu znali da treba traziti stelu u KC za karte (koje uzgred nisu bile rasprodate, vec ostavljene za nekoga)! Naravno Lane nema nista s tim!

Citalac

Extra… ovi sa foto aparatima moci ce ih slikati u dva navrata. A mediji objaviti uspjesne iz prvih redova u dva navrata… extra sta drugo reci.