Zbog velikog interesovanja stand up komеdija Lanеta Gutovića u još jednom terminu

2

Zbog velikog interesovanja stand up komеdija Lanеta Gutovića biće izvedena u još jednom terminu – 13. februara u 18.00 časova.

Kartе za predstavu u 18.00 časova će biti u prodaji u utorak 12. februara od 9.00 časova na biletarnici Kulturnog centra „Pale“.

Cijеna ulaznicе iznosi 15 KM.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
2 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

A novi termin je za obicne smrtnike, one koji su jutros u 9h dosli uredno na biletarnicu kako bi kupili karte, obzirom da je KC Pale vec desetak dana najavljivao da se karte mogu kupiti od 11.02.2019. od 9h, e onda im je receno da ipak nema karata, jer su vjerovatno rukovodioci KC „bjanko rezervisali“ sve karte. Kome? Sigurno paljanskim politicko-birokrtatskim zaljubljenicima u kulturu. (Imalo bi smisla za skole i sl.) Elem jako neozbiljno od strane KC Pale prvenstveno prema gradjanima Pala. I da, hvala Lanetu na novom terminu, za one koji nisu znali da treba traziti stelu u KC za karte (koje uzgred nisu bile rasprodate, vec ostavljene za nekoga)! Naravno Lane nema nista s tim!

Extra… ovi sa foto aparatima moci ce ih slikati u dva navrata. A mediji objaviti uspjesne iz prvih redova u dva navrata… extra sta drugo reci.