Zbog prodaje marihuane uhapšen V.B. iz Sarajeva

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo uhapsili su lice čiji su inicijali V.B, nastanjeno u Kantonu Sarajevo, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo nedozvoljenu proizvodnju i promet droge.
Policajci su u ponedjeljak, 11. jula, naveče u Istočnoj Ilidži u automobilu „golf četiri“ legitimisali V.B, kod koga je pronađeno sedam plastičnih paketića sa sadržajem suve zeljaste materije koja asocira na marihuanu.

Na mjestu suvozača nalazila se sedamnaestogodišnjakinja, koja je pozvana u službene prostorije policijske stanice i izvršen je pretres u prisustvu roditelja-staratelja, nakon kojeg su pronađena dva paketića sa istim sadržajem.

Pored vozila su se nalazila i lica čiji su inicijali B.N, M.M. i P.K. nastanjeni na području opštine Istočna Ilidža, te B.G. nastanjen u Kantonu Sarajevo.

Obaviješten je dežurni tužilac, koji je policijskim službenicima naložio da preduzmu potrebne mjere i radnje na dokumentovanju i rasvjetljavanju događaja.

Daljim radom utvrđen je identitet lica koje je prvo prišlo vozilu, a koje je uočeno prilikom operativnog nadzora – J.T. iz Istočnog Sarajeva, koji je od osumnjičenog V.B. kupio jedan paketić sa sadržajem suve zeljaste materije za novčani iznos od 10 KM.

Tokom kriminalističke obrade V.B. je izjavio da je drogu posjedovao radi dalje distribucije, odnosno prodaje trećim licima.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare