Završena moto-kros trka

0

ROGATICA – Na Međunarodnoj moto-kros trci u Rogatici danas je učestvovalo oko 30 takmičara iz osam klubova zemalja u okruženju, a završena je dodjelom pehara i novčanih nagrada najboljima.

Trka je održana na dužini od 1.800 metara na stazi Ptičijak.

Osim pehara i diploma, za osvojeno prvo mjesto takmičar je dobio 300 evra, za drugo mjesto 200 evra, a za treće 100 evra.

U klasi „em iks open“ prvo mjesto osvojio je Matej Jaroš iz Moto-kluba „Požega“ iz Hrvatske, drugo Branko Antić iz Auto-moto sportskog kluba „Kopaonik“ iz Srbije, a treće Primoš Jazbar iz Auto-moto kluba „Kreševo“ iz Federacije BiH.

Prvi u klasi „em iks dva“ bio je Miroljub Cvetković iz Auto-moto sportskog kluva „Kopaonik“ iz Srbije, drugi i treći su bili Slovenci Rok Krajc iz Moto-sportskog kluba „Notranjska“ i Andrej Zdovc iz Moto kluba „Bartog fortuna“.

U klasi „em iks turist“ prvi je bio Rok Miklič iz Auto-moto društva „Šentvid“ iz Slovenije, dok su drugo i treće mjesto osvojili članovi Auto-moto sportskog kluba „Čačak“ iz Srbije Duško Paunović i Nemanja Petrić.

Moto-trku pratilo je oko 300 gledalaca.

Trka je održana u okviru manifestacije „Preobraženski dani“, koja se održava povodom krsne slave opštine Rogatica – Preobraženja Gospodnjeg.

Generalni sponzor i pokrovitelj takmičenja bila je Skupština opštine Rogatica, a sponzor Auto-moto savez Republike Srpske.

Organizator trke bilo je Auto-moto društvo Rogatica.

(www.palelive.com / www.058.ba)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare