Zatvorenici spriječeni u prodaji ukradene stočne hrane

0

ISTOČNO SARAJEVO – Četiri lica koja se nalaze na izdržavanju zatvorske kazne u Kazneno-popravnom zavodu /KPZ/ Istočno Sarajevo spriječena su u pokušaju prodaje ukradene stočne hrane iz magacina ovog zavoda, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Iz KPZ-a Istočno Sarajevo policiji je prijavljeno da su njihovi radnici u utorak, 13. oktobra, oko 19.30 časova, obilazeći objekat uočili putničko vozilo „pasat“ parkirano uz željeznu ogradu zavoda, a koje se odmah udaljilo u pravcu Kantona Sarajevo.

Radnici zavoda su na licu mjesta zatekli četiri lica koja se nalaze na izdržavanju zatvorske kazne, te su uočili nasilno napravljen otvor na ogradi i četiri vreće stočne hrane koje su bile pripremljene za utovar.

Riječ je o licima čiji su inicijali S.J, V.B, N.G. i N.M.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj.

Konstatovano je da su ova lica, u saradnji sa njima poznatim licima, upotrebom podesnog alata, na metalnoj ogradi KPZ Istočno Sarajevo napravila otvor kroz koji su prodavali stočnu hranu ukradenu iz magacinskih prostorija zavoda.

Na magistralnom putu Sokolac – Han Pijesak, u mjestu Kazani, opština Sokolac juče oko 20.45 časova sudarila su se dva putnička vozila – „fijat punto“, kojim je upravljalo lice sa inicijalima M.M. i „golf A5“, kojim je upravljao V.B. i koji je zadobio teže tjelesne povrede.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare