Zatečeni u krađi protivpožarnih aparata

0

ISTOČNO SARAJEVO – Muškarci čiji su inicijali P.M. i S.G. uhapšeni su nakon što ih je policija zatekla u krađi protivpožarnih aparata u opštini Istočno Novo Sarajevo.

Policija je muškarce zatekla u krađi sinoć, u 19.30 časova, u zgradi u Spasovdanskoj ulici, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja tužilaštvu.

Policija je izvršila pretres porodične kuće i pomoćnih objekata koje koristi Z.M. na Palama i pronašla dvije ručne bombe, više komada municije, automatsku pušku, okvir i tromblonski nastavak.

Pretres je izvršen na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv Z.M. biti podnesen izvještaj tužilaštvu.

Na području koje pokriva CJB Istočno Sarajevo u posljednja 24 časa evidentirane su tri saobraćajne nezgode sa manjom materijalnom štetom. Nezgode su se dogodile u Istočnom Novom Sarajevu, Višegradu i Sokocu.

Kontrolisana su 84 vozila i vozača, uručeno je 56 prekršajnih naloga, legitimisano je 17 lica, a iz saobraćaja je isključen jedan vozač zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments