Zaposlena tri nova ljekara

0

ISTOČNO SARAJEVO – U Bolnici „Srbija“ u Istočnom Sarajevu u ovom mjesecu zaposlena su dva ljekara specijalisti oftalmologije i optometrije, kao i specijalista ginekologije – supspecijalista za fertilitet i sterilitet, koji će dodatno unaprijediti zdravstvenu zaštitu stanovnika koji koriste usluge ove ustanove.

Zaposleni su specijalista oftalmologije i optometrije doktor Selma Hašimbegović, specijalista oftalmologije i optometrije doktor Selma Milišić, te specijalista ginekologije, supspecijalista za fertilitet i sterilitet doktor Danijela Petrović Popadić, saopšteno je iz Bolnice „Srbija“.

„Naglašavamo da na ovakav način održavamo dostignute uslove i želimo da omogućimo da naši pacijenti uvijek imaju najbolju moguću uslugu. Sada će nakon duže vremena u Bolnici `Srbija` svim pacijentima na raspolaganju biti pregledi specijaliste za fertilitet i sterilitet“, navedeno je u saopštenju.

Iz Bolnice ističu da su najnovija kadrovska pojačanja dokaz da u ovoj zdravstvenoj ustanovi stalno rade na upređenju kvaliteta medicinskih usluga.

Svi zainteresovani na preglede se mogu naručiti pozivom na broj telefona 057/325-300 lokal: ginekologija 322 i očno 313.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare