Žana sigurna, olimpijci blistali, Jeftović snimao na sve strane

0

Mala paljanska sportska ekspedicija pojačana Igorom Lajkertom večeras je u 17.40 časova prodefilovala olimpijskim stadionom Fišt u Sočiju.

Prvo je defilovala po običaju Grčka, pa je krenulo azbučnim redom. Izašle su Argentina…, Austrija…, pa naši Paljani sa zastavom Bosne i Hercegovine.

Žana već iskusna, pokazala osmjeh, sigurnost i ponos što predstavlja naš grad po drugi put na Olimpijskim igrama. Kod svih naših olimpijaca se vidjelo dobro raspoloženje, a naročito aktivan je bio trener nordijaca Dragan Jeftović, koji je cijelo vrijeme fotografisao i snimao telefonom. Nadamo se da ćemo materijal ubrzo dobiti.

Veliki broj medija u regionu je objavio da zastavu nosi Žana Novaković, skijašica iz Pala, a proteklih dana su bili u modi članci koji analiziraju reprezentaciju BiH u Sočiju, kao ovaj ovdje.


Video Milica Rudić

Marko Rudić oduševljen atmosferom na ulazu fotografisao i napisao da ne postoje riječi koje ovo mogu opisati.


Foto Marko Rudić

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/defile-soci-2014/] width=[102] height=[102] title=[Olimpijske igre Soči] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb102_] thumb_cache_dir=[thumbs102] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}
Foto AP, Getty Images

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments