Zahvalnost preduzetnicima za dorpinos rastu životnog standarda

0

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović izrazio je zadovoljstvo što zvornički preduzetnici zapošljavaju više od 1.500 radnika, redovno isplaćuju plate i odgovorno obavljaju društvene obaveze.
„Preduzetnici i vlasnici zanatskih radnji najčešće ne traže ništa za sebe, nego se bore da odgovorno vode i proširuju poslove, a samim tim izdržavaju svoje porodice“, rekao je Stevanović na sinoćnjem prijemu za preduzetnike, koji je organizovao povodom 21. maja – Dana grada Zvornika.

Stevanović je podsjetio da je lokalna uprava prije nekoliko godina uvela novinu po kojoj se registracija samostalnih radnji može obaviti za jedan dan uz minimalnu cijenu od dvije KM.

On se zahvalio preduzetnicima što su dio ukupne poslovne atmosfere Zvornika, što zapošljavaju i doprinose kvalitetu usluga i životnog standarda Zvorničana.

Stevanović je najavio da će prijemi za preduzetnike ubuduće biti tradicionalni susreti.

Podsjetivši da se naziv Zvornik prvi put u dubrovačkim spisima pominje 21. maja 1410. godine, Stevanović je rekao da je potrebno njegovati i poštovati tradiciju ovog grada, a u okviru toga organizovati razna poslovna, sportska, kulturna i druga druženja.

U okviru obilježavanja Dana grada, danas će u 13.00 časova biti održana svečana akademija na kojoj će zaslužnim pojedincima, organizacijama i preduzećima biti dodijeljena priznanja grada.

Prethodno će biti položeni vijenci na Spomenik za 1.080 boraca, koji su poginuli u odbrambeno-oslobodilačkom ratu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare