Zabraniti prikazivanje filma slovenačkog režisera

2

Boračka organizacija opštine Pale pozvala je institucije i nadležne organe Republike Srpske da brzo i oštro reaguju na gnusne laži na račun Vojske Republike Srpske /VRS/ koje je slovenači režiser Miran Zupanič iznio u svom dokumentarnom filmu „Sarajevo safari“.

„Zahtijevamo od institucija i organa Republike Srpske da traže sudsku zabranu prikazivanja navedenog filma, zato što za sve mora da postoji granica, pa tako i za monstruozne konstrukcije bolesno ambicioznih pojedinaca, koji bi da stiču popularnost preko naše krvi“, poručuju iz Boračke organizacije Pale.

Iz paljanske Boračke organizacije u izjavi Srni pozvali su vlast da ne žali novac kako bi pomenutog režisera izvela pred sud.

U dokumentarnom filmu „Sarajevo safari“ slovenački režiser i scenarsta Miran Zupanič tvrdi da su bogati stranci plaćali mogućnost da sa položaja Vojske Republike Srpske pucaju po civilma u ratnom Sarajevu, a da su stizali iz Beograda helikopterom Vojske Jugoslavije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
2 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Zabraniti prikazivanje propagandnog filma a režisera pod hitno dužiti za iznesene laži i gnusobe u filmu. Pare se moraju naći da se konačno počne satanizacija Srpskog naroda od plaćenika-režisera koje samo intersuje novac i profit a ne istina o građanskom ratu u BiH.

Lapsus lingve, da se konačno stane u kraj satanizacji i blaćenju Srpskog naroda i VRS-e.