Za vikend takmičenje u lovu mladice

0

FOČA – Sportsko ribolovno društvo “Mladica” organizovaće za vikend, 30. novembra i 1. decembra, u Foči takmičenje u lovu mladice “Huko, huko kup”, za koje je do sada prijavljeno 29 takmičara iz Crne Gore, Srbije i BiH.

Takmičenje će biti održano na početnih tridesetak kilometara toka rijeke Drine, od ušća Pive u Taru do granice sa Federacijom BiH, najavljeno je iz društva “Mladica”.

Za tri najveća ulova i takmičara sa najviše ulovljenih riba, obezbijeđene su vrijedne nagrade, diplome, medalje i pehari.

Bodovaće se ulov mladice bilo koje dužine, mjeri se od glave do repa, a ulov se nakon mjerenja i fotografisanja vraća u rijeku.

Takmičenje će početi u subotu, 30. novembra, okupljanjem učesnika u restoranu “Devetka” u 8.00 časova, izlazak na ribolovačku stazu je u 9.15 časova, a lov će trajati do 18.30 časova.

U nedjelju, 1. decembra, takmičenje će trajati od 8.30 do 14.00 časova, a loviće se vještačkim mamcima.

Takmičari su obavezni da, uz ribolovni pribor, posjeduju metar i foto-aparat, ili mobilni telefon.

Prijave se primaju do 30. novembra na “Fejsbuk” stranici društva “Mladica” ili na broj telefona +38765/229-819.

Kotizacija po takmičaru je 70 KM, a za sve takmičare obezbijeđeni su, za oba takmičarska dana, doručak i večera u restoranu.

Takmičenje nazvano po latinskom imenu za mladicu “Huko, huko kup” u Foči je obnovljeno prošle godine nakon pauze od 12 godina.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments