Za vikend se očekuje više od 5.000 gostiju

0

Na Jahorini se za vikend očekuje više od 5.000 posjetilaca, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Prema vremenskoj prognozi, od sutra će biti više sunca, što će stvoriti najljepši planinski ambijent u ovoj zimskoj sezoni.

Putevi do Jahorine su prohodni, a ulažu se maksimalni napori za adekvatno rješavanje parking prostora u narednim danima, s obzirom da očekuje veliki broj gostiju.

Kapaciteti na Jahorini su popunjeni kako u hotelskom smještaju, tako i u vikend kućama i apartmanima.

Svi koji nisu uspjeli da rezervišu smještaj za predstojeći vikend moći će to da urade od 17. februara, kada će biti dovoljno raspoloživih kapaciteta.

S obzirom na trenutnu visinu prirodnog snijega i aktivnosti Olimpijskog centra „Jahorina“ po pitanju proizvodnje vještačkog snijega, očekuje se da će ova zimska sezona biti produžena u odnosu na prethodne.

„Očekujemo da će mart biti izuzetno atraktivan za sve ljubitelje zimskih aktivnosti, kada će i cijene smještaja i ski karata biti niže“, poručuju iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Na Jahorini je danas oblačno vrijeme, uz temperaturu od minus šest stepeni Celzijusovih i visinu snijega od oko 180 centimetara.

U funkciji su šestosjed „Skočine“, lift „Poljice“ i bebi lift.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/jahorina-11-2-2015/] width=[87] height=[87] title=[Za vikend se očekuje više od 5.000 gostiju] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare