Za vikend finale turnira za juniorke u odbojci

0

U Sportsko-poslovnom centru „Peki“ na Palama za vikend će biti održano finale turnira za juniorke u odbojci, na kojem će učestvovati četiri ekipe iz Republike Srpske.

Na turniru, 15. i 16. maja, učestvovaće ekipe ženskih odbojkaških klubova „Jahorina“ sa Pala, „Gacko“, te „Jedinstvo“ iz Brčkog, kao i bijeljinskog Odbojkaškog kluba „Libero“.

Predsjednik Ženskog odbojkaškog kluba „Jahorina“ sa Pala Branislav Blagojević rekao je Srni da je ovaj klub dobio priliku za organizaciju značajnog republičkog takmičenja putem javnog konkursa Odbojkaškog saveza Srpske.

„Zaslužili smo organizaciju ovoga takmičenja dobrim radom rukovodstva, ali i cijelog Kluba. Ovo je potvrda našeg dobrog rada sa mlađim selekcijama. Mi smo jedan odlično organizovan klub. Imamo 70 odbojkašica raznog uzrasta i svuda postižemo dobre rezultate“, istakao je Blagojević.

On je dodao da je sam plasman među četiri najbolje ekipe u Republici Srpskoj, od ukupno 80 registrovanih, najbolji rezultat.

Blagojević je naglasio da će odbojkaške ekipe koje učestvuju na Juniorskom prvenstvu Republike Srpske biti smještene u studentskim domovima na Palama, te da će takmičenje biti održano uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje je preporučio Institut za javno zdravstvo Srpske, kao i resorno ministarstvo.

„To se, prije svega, odnosi na publiku jer će utakmice biti igrane bez gledalaca. Biće prisutna samo službena lica koja učestvuju u takmičenju“, naveo je Blagojević.

On je istakao da će dvije prvoplasirane ekipe 22. i 23. maja učestvovati na takmičenju za juniorskog Prvaka BiH, na kome će se takmičiti po dvije ekipe iz Federacije BiH i Republike Srpske.

Pokrovitelj je Odbojkaški savez Republike Srpske, a turnir je uvršten u kalendar takmičenja ovoga Saveza.

Prvog dana turnira u 14.00 časova sastaju se „Jahorina“ i „Gacko“, u 16.30 časova „Jedinstvo“ i „Gacko“ i u 19.00 časova „Libero“ i „Jahorina“.

Drugog dana igraju se utakmice „Libero“ – „Gacko“ od 10.00 časova, „Jedinstvo“ – „Libero“ od 12.30 časova i „Jahorina“ – „Jedinstvo“ od 15.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare