Za vikend 5. Međunarodna smotra bajkera

0

Na Međunarodnom moto-skupu, koji će od 2. do 4. avgusta biti održan na sportskim terenima Studentskog centra Pale na Koranu, očekuje se 300 motorista sa područja bivše Jugoslavije i okruženja.

Organizator skupa je paljanski Moto-kluba „Long rajders“, a predsjednik ovog kluba Zoran Blagojević kaže da će, osim tradicionalnog druženja bajkera i njihovih igara i prezentacije vještina, biti održan niz rok koncerata na kojima će nastupiti grupe „Bitange i princeza“ sa Pala, „Paranoid“ iz Rudog, „Krugovi u žitu“ iz Trebinja i „Aleksandrija“ iz Beograda.

Blagojević je novinarima večeras rekao da je zaštitino lice ovogodišnje motorijade, koja će biti održana peti put, aktuelna mis BiH Anđela Paleksić, a glavni pokrovitelj načelnik opštine Pale Boško Jugović.

Jugović rekao je da je ova manifestacija djelo moto-entuzijasta sa ovog područja, te pohvalio njihov napor da na sebi svojstven način doprinesu još boljoj afirmaciji Pala i turističkoj promociji ove lokalne zajednice.

Prema njegovim riječima, Pale i na ovaj način dokazuju da su grad mladosti, sporta, dobrog druženja i zabave.

Jugović kaže da je ovaj događaj dobra uvertira za sve naredne kulturno-zabavne i sportske manifestacije koje će uskoro biti organizovane na Palama uoči dana i krsne slave opštine i Hrama Uspenija Presvete Bogorodice – Velike Gospojine, 28. avgusta.

Paleksićeva je izrazila zadovoljstvo činjenicom da su je paljanski bajkeri proglasili zaštitnim licem ove manifestacije, tim prije jer je ona student Filozofskog fakulteta na Palama, na trećoj godini Odsjeka srpskog jezika i književnosti.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare