Za popravku 10.000 KM

0

ZVORNIK – Na području opštine Zvornik u toku je otklanjanje kvarova na javnoj rasvjeti za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno 10.000 KM.

Načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne i poslove saobraćaja Branko Jašić rekao je da su zamijenjene sijalice na dijelu magistralnom putu od Karakaja do Diviča, te postavljen novi stub na raskrsnici kod Zelene pijace.

„Osposobljena je i javna rasvjeta kod zgrada `B-6`, `B-7` i `B-8` koja nije funkcionisala nekoliko godina, a u toku su radovi u naselju Grobnice, te u ulicama naselja Borik, Zvonik, Ada, Palučci i Srpska Varoš“, rekao je Jašić novinarima.

On je dodao da je osposobljena rasvjeta na pješačkoj stazi pored rijeke Drine, gdje često dolazi do kvarova u sistemu napajanja zbog neodgovornog ponašanja pojedinaca, koji devastiraju opremu.

Jašić je podsjetio da je u prethodnom periodu u okviru rekonstrukcije glavnih gradskih ulica postavljena nova rasvjeta sa led tehnologijom.

Prema njegovim riječima, u mjesnoj zajednici Kula grad osposobljeno je 40 rasvjetnih tijela, a radovi su izvođeni i u mjesnoj zajednici Ulice, gdje građani samoinicijativno priključuju rasvjetna tijela, čime preopterećuju kapacitete napajanja.

„Zbog apelujemo na građane da to ne čine bez odobrenja nadležnih opštinskih organa“, istakao je Jašić.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare