Za opremanje prostorija 4.150 KM

0

ZVORNIK – Zvornički Srednjoškolski centar „Petar Kočić“ izdvojio je 4.150 KM za opremanje školskih prostorija, rekla je danas direktor ove srednjoškolske ustanove Biljana Pisić.
Pisićeva je rekla novinarima da je od ovog iznosa za novi namještaj u školskoj kuhinji uloženo 1.150 KM, za keramičke pločice u hodnicima 1.500 KM, dok je za nabavku zavjesa izdvojeno 1.500 KM.

Ona je dodala da je u planu da se u narednom vremenu nabavi namještaj za kabinete biologije i fizike, kao i prostorije gdje se izvodi dodatna nastava iz ovih predmeta.

Pisićeva je podsjetila da je nabavka zavjesa bila neophodna kako bi se sa sunčane strane zaštitili informatički, ali i drugi kabineti i pojasnila da će radi ušteda veći dio posla odraditi pomoćni radnici Srednjoškolskog centra.

Ističući da su u školskoj kuhinji postavljeni novi stolovi i klupe, Pisićeva je rekla da će keramičke ploče biti ugrađene u hodniku na trećem spratu, jer su ranije niži spratovi završeni.

Prema njenim riječima, očekujemo od organizacije „Vorld vižn“ da će realizovati projekat opremanja kabineta za farmaceute u vrijednosti od oko 2.700 KM.

Pisićeva je rekla da ova ulaganja nisu velika po obimu, ali su veoma značajna zbog unapređenja nastavnog procesa u školi.

U Srednjoškolskom centru „Petar Kočić“ prošle godine je zamijenjena unutrašnja i fasadna stolarija u vrijednosti od oko 300.000 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare