Za Ivanu, Boška i Jelenu prikupljeno 3.230 KM

0

Na humanitarnom bazaru za pomoć u nastavku liječenja Ivane Bjelogrić iz Istočnog Sarajeva, sedmomjesečnog Boška Guglete iz Srbije i Jelene Muharemović sa Pala prikupljeno je 3.230 KM.
Bazar je organizovan sinoć na paljanskom šetalištu, a zainteresovani su mogli da kupe proizvode iz kućne radinosti, knjige, kolače, peciva i palačinke, da uživaju u toboganu, zumbi i zvucima uličnih svirača, a na usluzi je bio i fotograf.

Organizator humanitarnog bazara bila je neformalna nevladina organizacija „Humanitarni bazari Republike Srpske“, uz podršku Udruženja „Oplemeni srce“ iz Istočnog Sarajeva.

Za nastavak liječenja petogodišnje Ivane Bjelogrlić potrebno je oko 50.000 evra, a za liječenje Boška Guglete, koji boluje od spinalne mišićne atrofije tip jedan potrebno je 2,5 miliona evra.

Aktivan je „M:tel“ broj 1403 za pomoć u liječenju Ivane, a sredstva se mogu uplatiti i na namjenski žiro račun za Ivanu Bjelogrlić 154-102-9988-405-703 u Inteza Sanpaolo banci Sarajevo.

Tridesetosmogodišnja Jelena Muharemović boluje od multipla skleroze, a samohrana je majka koja sa desetodišnjim sinom živi kao podstanar u garsonjeri od 25 metara kvadratnih.

Svi koji žele da pomognu Jeleni i njenom sinu mogu da to učine uplatom na račun Udruženja „Oplemeni srce“, sa naznakom „Uplata za Jelenu Muharemović“, na žiro račun 555-700-00523303-92 kod Nove banke.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare