Za 24 časa rođeno pet beba

0
Za 24 časa rođeno pet beba

MILIĆI – Direktor Specijalističkog medicinskog centra Kompanije „Boksit“ u Milićima Dalibor Bačić izjavio je da je u proteklih mjesec i po dana, koliko radi porodilište u Milićima, u toj ustanovi rođeno 18 beba, a da je u protekla 24 časa rođeno čak pet beba.

„Iskreno se nadam da će se taj trend nastaviti. Raduje nas da to nisu samo porodilje iz Milića, nego i iz regije. Imali smo porodilje iz Zvornika, Vlasenice, Bratunca i Sokoca“, rekao je Bačić novinarima.

Prema njegovirm riječima, dobri rezultati rada porodilišta u Milićima su rezultat podrške koju Kompanija pruža porodiljama, obezbjeđujući za svaku novorođenu bebu po 1.000 KM nagrade.

Glavna sestra Danka Majstorović novinarima je izjavila da su u posljednja 24 časa rođene tri djevojčice i dva dječaka, te da su porođaji protekli uredno.

„To je za ovu mladu zdravstvenu ustanovu svojevrstan rekord i veliki uspjeh“, rekla je ona i dodala da su među ovih pet beba i dvojke.

Milićanka Milena Šargić juče je dobila bliznakinje, težine 2.900 i 2.510 grama.

„Zahvalna sam na pažnji zaposlenima u ovoj ustanovi i odgovornima u Kompaniji ‘Boksit’, koji su formirali ovo porodilište. Ovdje se osjećam kao u najluksuznijem hotelu“, rekla je novinarima Milena Šargić.

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare