Vrtić “Naša radost” pripremio niz aktivnosti

0

ZVORNIK – Dječiji vrtić “Naša radost” počeo je danas obilježavanje Dječije nedjelje, tokom koje će mališani ove ustanove organizovati niz aktivnosti.

“Danas, na početku manifestacije, vaspitači su izveli predstavu `Šumski vrtić`, nakon čega su djeca recitovala o dječijim pravima, pjevali su, te plesati uz muziku”, naveo je direktor ovog vrtića Vukomir Stanković.

Mališani su zahvalili načelniku opštine Zvornik Zoranu Stevanoviću na svemu što je učinio da ova jedina predškolska ustanova u ovoj lokalnoj zajednici poboljša uslove rada i boravka djece, uručivši mu sliku koju su sami nacrtali.

“Drago nam je što dječiji vrtić uspješno radi. Lokalna uprava je uvijek pomagala i pomagaće ovu ustanovu. Djeca su najvažnija i njima kontinuirano treba stvarati uslove za što srećnije i zdravije odrastanje. Ovakve manifestacije su značajne, prije svega zbog djece i zato smo ovdje, da na ovaj način podržimo i pohvalimo to što rade”, rekao je Stevanović.

Sutra će, u okviru Dječije nedjelje koja će trajati do 4. oktobra, biti organizovan slikarski dan kada će mališani crtati, slikati i modelovati, a dan kasnije mališani će se takmičiti u nošenju vrećica na glavi, skakanju na jednoj nozi, skakanju u vreći i štafetnom trčanju.

Za četvrtak je planiran maskembal kroz glavnu gradsku ulicu, dok će u petak biti upriličen izlet u Vukov Tršić.

Dječija nedjelja je tradicionalna manifestacija koja će ove godine okupiti više od 100 djece iz zvorničkog vrtića.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments