Vrtić „Patrijarh Pavle“ dobio 15 krevetića

0
Do sada upisano 100 mališana

ISTOČNO SARAJEVO – Direktor Doma za stara lica Istočno Sarajevo Miljan Sladoje donirao je vrtiću „Patrijarh Pavle“ 15 kreveta, vrijednosti oko 1.600 KM, čime je obezbijeđena još jedna vaspitna soba za mališane u ovoj ustanovi.

Direktor Predškolske ustanove „Patrijarh Pavle“ u Istočnom Novom Sarajevu Nikola Ašanin rekao je novinarima da je Sladoje i ranije pomagao ovom vrtiću.

„Obezbijedio nam je dovoljan broj zaštitnih maski i toplomjere za trijažu prilikom prijema djece u ovu ustanovu“, izjavio je Ašanin.

Ašanin je izrazio zahvalnost za donaciju, s obzirom na to da će značajno poboljšati uslove za vaspitno-obrazovni rad.

„Bitno je napomenuti da su to namjenski krevetići za djecu, koje naš vrtić već posjeduje u drugim vaspitnim sobama. Moram da naglasim da naša ustanova ima dobru saradnju sa svim predškolskim ustanovama u Istočnom Sarajevu, sa školama“, rekao je Ašanin.

Direktor Doma za stara lica Miljan Sladoje naglasio je da pomaže mališanima radi promocije pozitivnih vrijednosti i obezbjeđivanja uslova za normalan rast i razvoj.

Kapacitet Predškolske ustanove „Patrijarh Pavle“ je 150 djece, a reorganizacijom prostora i donacijom kreveta ova ustanova je obezbijedila uslove za prijem novih mališana.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare